среда, 23. новембар 2011.

Најгора власт, икада!

Увек је на челу српскога народа било људи којима се много тога могло замерити. Нису ретки они који су се у претходном веку обогатили на мукама свог народа који је захваљујући само Божијој милости опстао. Сазнали смо за многе који су се у претходне две деценије уграђивали десет или више процената у разне изградње, вакцине, бусплус картице, итд. Увек је било лопова, али никада до сада није било ИЗДАЈНИКА!

Никада ни један српски владар није иза леђа свом народу обећавао непријатељу помоћ у откидању делова наше отаџбине. Никада се банда пребогатих властодржаца није толико одродила и окренула против својих. Дојучерашње најцрње слутње показале су се сасвим истините захваљујући откривеним америчким дипломатксим депешама у којима видимо нашега председника како пре четири године моли наше душмане да га подрже свим средствима јер не постоји нико други ко може у толикој мери остварити њихове интересе у Србији.

Колико је ова власт огрезла у преваре и лажи најгоре врсте, може се видети и у односу према спорним догађањима у Сребреници деведесетих година. Знајући да је званична прича уствари "највећи тријумф пропаганде на Балкану" наша власт на челу са председником Тадићем, зарад "стабилности" а уствари зарад свог што плодоноснијег и дужег боравка на власти, намерно скрива истину и обмањује народ, и још иде и извињава се околним вођама међу којима је за неке еуфемизам рећи да су су им руке крваве до лаката.

Газећи по врховном закондавном телу Републике Србије, Тадић гази изгласану скупштинску резолуцију, и по налогу својих надређених НАТО господара усваја ЊИХОВ текст Резолуције о Сребреници! Док нам објашњава да ће наша извињења допринети помирењу у региону и да ће и остали народи кренути са извињењима за своје злочине, Тадић пушта злочинца Илију Јуришића осуђеног на 12 година затвора, услед наводних техничких пропуста у процесу (!), којом приликом он у Тузли бива дочекан као херој, раширених руку уз музику и весеље! Камо среће да нам председник греши због своје неинформисаности; у питању је свесна обмана.

Ко до сада то није схватио требало би да се забрине за своју перцепцију јер је крајње наиван. Ако нисте читали Викиликс документа, онда сте можда на Дневнику 2 Јавног сервиса европске Србије гледали извештај о почетку преговора Борка Стефановића са приштинским самопроглашеним властима. Тадићево уредништво на челу са Тијанићем, хвалило се том приликом како у преговорима нема статусних обележја Републике Косово, истовремено приказаујући слику са које је компјутерски (НАМЕРНО) уклоњена застава Косова са стола. Оригинална слика је убрзо процурела у јавност па се тако сазнало за ту конкретну превару српског народа од стране наше власти.




Коме ни то није довољно да поверује у свесно обмањивање сопственог народа најгоре врсте, нека се распита о Норвешком филму "Сребреница - Издани град". Тијанић је потписао уговор о куповини ексклузивних права за овај отрежњујући документарни филм, који се бави темом од највећег значаја за Србију, и сакрио га! Сада нико не сме да га прикаже! Наш новац користе да би нас обмањивали! То је нечувено!

Избори ће највероватније бити одржани 6. маја, а то је веома дуг период за подношење тешких удараца какве нам неуморно задаје наша власт. Хоћемо ли издржати?!

Нема коментара:

Постави коментар