четвртак, 27. јануар 2011.

Падобран за Србију

Не може се градити срећа на несрећи другога. У свеобухватном пропадању Србије, многи од нас су почели да затварају очи над малим неправдама ради некакве вере (фантазије) о европској будућности Србије. Неправде су временом постајале све чешће и све веће, тако да смо данас сведоци свакодневних невероватних обмана које богати и моћни чине како би сиромашније поштене људе потпуно потчинили себи и учинили их трајно зависним од себе.

Србија све брже и брже тоне у понор у коме ће нестати. Омађијана обећањима својих вођа (пребогатих демократа) она као несвесна опасности у којој се налази жмури и сања чаробне пределе из бајки које јој непрестано причају како се случајно не би пробудила из сна и спасла се.

Зауставимо пропадање Србије! Отворимо падобран! Не жмуримо пред неправдом и не бежимо од истине!

4 коментара:

  1. Непосредан повод за овај блог су два недавна догађаја.

    Први је везан за храброг и истинољубививог Дика Мартија који је објавио до сада познате чињенице о трговини људским органима на Косову, замерајући се некима од најмоћнијих људи на свету.

    У последњих неколико дана дошло је до неколико случајева разоткривања помраченог ума Европе. Сведоци смо како су многи људи спремни да прећуте, и да намерно прикривају најстравичније злочине, из чистог користољубља.

    Сам Дик Марти каже да га је у свему највише погодило што су га неке његове колеге из Швајцарске саветовале "да му је боље да се бави интересима Швајцарске". Заиста, најболније је када људи око самих вас почну да се понашају као звери и када им једино мерило за све постане искључиво лични интерес.

    ОдговориИзбриши
  2. Други догађај су две стравично неправедне судске пресуде, обе донесене пре два дана. Наиме, истога дана је за убиство једне особе (из нехата) осуђено 15 људи на укупно 240 година, док је у другом случају за убиство ножем једног дечака уз урезивање крста на чело леша особа осуђена на 4 године.

    У првом случају жртва је Француз а осуђени су Срби, док је у другом случају жртва Србин, а осуђени је Ром.

    Ко сумња да се Србима данас у Србији не суди 100 пута оштрије него осталима, треба да се сети још једне недавне пресуде.

    Гњиланска група (девет Шиптара) на најразноврсније начине је мучила, иживљавала се и на крају убила преко 80 особа, углавном Срба. Жене су силовали, гурали пендреке у полни орган, мушкарцима секли пенисе итд. а на крају су све жртве исекли на делове ради лакшег транспорта. Ни једна жртва није убијена метком већ су све умрле након мучења.

    Првооптужени је добио 15 година, а цела група заједно 101 годину! За овакав злочин над 80 људи 101 година а за смрт једног Француза која је наступила 12 дана након туче, 240 година!

    По овоме један Француз вреди више од 100 Срба. Ко нас штити када нас наша власт и судови не штите већ се понашају по принципу - сто за једног!?

    Да ли се сећате нашег навијача кога су пре утакмице Партизана у Бриселу, у срцу Европе, претукли и којом (не)приликом је изгубио око? Једини коментар у медијима је било практично оправдање насилника коментаришући на свим медијима како су се наши навијачи ето кретали "незгодним" делом Брисела!!!

    То је сва "брига" коју је у том случају показана од стране наше државе и медија.

    ОдговориИзбриши
  3. Одличан чланак на ову тему: "Бајка о независном судству - Како су Татонове убице надмашиле гњиланску групу"

    http://www.nspm.rs/komentar-dana/bajka-o-nezavisnom-sudstvu-kako-su-tatonove-ubice-nadmasile-gnjilansku-grupu.html

    ОдговориИзбриши
  4. Ево три последња пасуса текста са линка кога сам дао у претходном коментару:

    --------------------------------------------

    Уместо закључка, препоручујем судијама да прочитају следећи опис мучења „Гњиланске групе“: „...да су оптужени припадници ОВК жртвама комадали тела, у једном случају жртви одсекли полни орган мачетом, ломили прсте клештима, ломили шипком лобању и у рупу у глави закуцали упаљач, силовали жене, гурали им пендреке у полне органе и псовали им “српску мајку”.

    - Њихов командант је рекао: “Дошло је наше време да се осветимо! Убијајте, прикривајте трагове и протерајте Србе са Косова!”.“

    Уколико српске судије после свега могу мирно да спавају, нека спавају. Уколико уредници и водитељи медија после свега могу мирно да спавају, нека спавају. Уколико најодговорнији за ово, српски „државници“ после свега могу мирно да спавају, нека спавају. Бар знамо колико српски живот вреди.

    ОдговориИзбриши